Australia 2011

  Feedback: Mail me  

 

 

 

Vi har vært i Australia to ganger før, sist i 2000. Men dette landet har så mye å by på, så vi måtte bare ta en tur til.

Vi kontaktet Australiatur og satte opp våre ønsker. Og etter noe diskusjon kom vi frem til en 14 dagers tur fra Cairns til Sydney, en snau ukes opphold i Sydney for egen regning til å besøke slekt der, og så en 6 dagers tur på Tasmania, totalt 4 uker.

Turen ble bestilt og vi ordnet flybilletter selv. Til og fra Australia fikk vi ordnet Business Class på KLM basert på poeng jeg hadde opparbeidet fra mine jobbreiser. Det er utrolig bra å kunne reise business på så lange reiser. Lokale flybilletter ordnet vi også over nettet, da dette var lettere og sannsynlig billigere enn via Australiatur, og så fikk jeg noen reiser på poeng der også.

Så kom beskjeden: Bussturen fra Cairns til Sydney var avlyst pga for få deltakere. Ettersom flybilletter var bestilt kunne vi ikke endre til andre datoer, men Australiatur kom opp med et alternativ der de satte sammen mange ulike mindre turer over omtrent samme strekningen og samme tidsperiode, og faktisk litt billigere. Når vi ser på dette i ettertid tror jeg vi opplevde mer på denne måten enn bare en busstur. Så tusen takk til agenten.

 

 

 

 

 

Indeks

Ankomst Cairns

Dagstur Cairns

Til Mungumby Lodge

Utflukt Mungumby Lodge

Til Cooktown og småfly til Cairns

Cruise dag 1

Cruise dag 2

Cruise dag 3

Avslutte cruise: Sundlander togtur

Til Fraser Island

Fraser island dagstur 1

Fraser Island dagstur 2

Fra Fraser Island til Brisbane

Brisbane dagsutflukt

Besøk hos slektninger i Sydney

Tasmania dag 1

Tasmania dag 2

Tasmania dag 3

Tasmania dag 4

Tasmania dag 5

Hjemreise

 

 

 

 

 

 

pasverre.com © 2011